Getest: – Jabra Solemate (bluetooth speakers)

Jabra Solemate
Luister je wel eens naar de radio in je huurauto? En heb je dat wel eens gedaan op een bestemming met veel bergen, tunnels etc? Precies, je blijft aan die tuner draaien om weer ontvangst te krijgen. Ik neem voor dit soort bestemmingen altijd mijn Jabra Solemate Mini (indien ik alleen met handbagage reis) of m’n Jabra Solemate Max (bij ruimbagage) mee. Zet hem op het dashboard van je rental, sluit je telefoon via bluetooth aan en open je Spotify, Deezer of welke muziek app dan ook, en je hebt jouw favoriete muziek in de auto met fantastisch geluid en zonder storingen!

En natuurlijk is het niet alleen handig binnen de huurauto. Zodra je weer eens een verlaten strandje hebt gespot neem je hem gewoon mee en heb je altijd heerlijke tropische klanken uit je eigen playlist bij je. Dan voel je je overal al snel thuis ;-).

De voordelen van de verschillende formaten:

Solemate Mini:

  • lichtgewicht (ideaal wanneer je met alleen handbagage reist)
  • uitstekend geluid wanneer je in de buurt van de speaker blijft en zelfs in een stille hotelkamer heeft hij een prima volume

Solemate “medium”:

  • Eigenlijk de krachtpatser die tussen de Mini en Max in zit…

Solemate Max:

  • ware krachtpatser waarmee je iedereen in je huurauto stil kan krijgen, dus even geen zin in gezeur omdat je een mooi bergweggetje net even wat harder door de bochten pakt, zet de Max op MAX! ;-).
  • Kraakhelder geluid, ook op vol volume
  • Perfect als je met een groep vrienden naar bijvoorbeeld Chersonissos gaat en wilt dat ze jouw muziek ook op de boulevard kunnen horen ;-).

Voor mij is dit inmiddels een “travel must-have”.

O.a. verkrijgbaar bij:

Link naar fabrikant: Jabra.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Los de rekensom op: *